יום שלישי , דצמבר 10 2019
ראשי / מתכון השבוע – צלי בקר עם פטריות וערמונים

מתכון השבוע – צלי בקר עם פטריות וערמונים

איטליז גבעתיים הוא כבר לא מקום שמוכר רק בשר, עכשיו לקראת השקת ספר מתכוני הבשר שלהם אפשר להנות ממגוון מתכונים לאירוח מושלם

איטליז גבעתיים

החורף כבר בפתח וריחות התבשילים כבר מעבר לפינה. מתכון השבוע צלי בקר עם פטריות וערמונים. לספר המתכונים – לחצו כאן


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "רמת גן" info@www.rgg-news.co.il


 

רשימת המצרכים

2  קילו צלי בקר שלם

כף גרגירי פלפל אנגלי

3  עלי דפנה

2  בצלים גדולים קצוצים

חבילת פטריות שמפיניון

חבילת פטריות פורטובלו

שקית ערמונים מוכנים לאכילה

כף מלח גס

2 כוסות מים או שקית פטריות מיובשות

2 כוסות מי ההשריה

 

אופן ההכנה

להרתיח את גוש הבשר בסיר עם מים עד כיסוי,

להוסיף את גרגירי הפלפל האנגלי ועלי הדפנה

ולבשל כשעה.

להקפיד שהמים יכסו את הבשר ואם יש צורך, להוסיף.

בינתיים מטגנים את הבצל, )עדיף בסיר רחב שוליים(.

אחרי שעה מעבירים את הגוש לקרש חיתוך ופורסים

לפרוסות בעובי של 2-3 סנטימטר.

מעבירים לסיר הבצל המטוגן מפזרים סביב את הפטריות

והערמונים ומוסיפים מלח.

מכסים במים/ בפטריות שהושרו בקערת מים רותחים

(כולל מי ההשרייה).

מבשלים כשעה.

איטליז גבעתיים

טלפון – 03-673-4153
לדף הפיסבוק – לחצו כאן

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

סופגניות במילוי קרם. צילום ליאור אוחיון

סופגניות במילוי קרם