יום שלישי , יולי 7 2020
ראשי / המתכון שיעיף לכם את הקיץ – קציצות עוף עם אבוקדו

המתכון שיעיף לכם את הקיץ – קציצות עוף עם אבוקדו

חברת "אבוקדו גרנות", המשווקת המובילה בישראל של אבוקדו ופירות וירקות טריים של חקלאי גרנות, מגישה מתכון למנה מקורית ומזינה: קציצות עוף עם הפתעה ירוקה של אבוקדו.

קציצות עוף עם אבוקדו גרנות - צילום הדס ניצן
קציצות עוף עם אבוקדו גרנות - צילום הדס ניצן

אין משהו יותר כייפי מאשר להכין מנות שמתאימות בול לעונה. ואם מוסיפים לזה זמן הכנה קצר – זה בכלל מושלם.  חברת "אבוקדו גרנות" עם המתכון שאתם עומדים ללמוד בעל פה.  

המצרכים (לכ-4 מנות ראשונות):


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "רמת גן" info@rgg-news.co.il


1/2 קילו חזה עוף טחון

1/2 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"

1/4 כוס קמח

1 בצל קצוץ דק

1 חופן גדול של פטרוזיליה קצוצה

1 כף לימון פרסי

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים חצי קילו חזה עוף טחון עם חצי אבוקדו בשל ומעוך ועם רבע כוס קמח.
  2. מוסיפים לתערובת בצל קצוץ דק וחופן גדול של פטרוזיליה קצוצה.
  3. מתבלים בכף לימון פרסי, מלח ופלפל.
  4. מגלגלים לקציצות.
  5. מכניסים לתנור בחום גבוה למשך כ-20 דקות.
  6. ניתן להגיש לצד אורז וסלט ירקות מתובל.

צילום- הדס ניצן

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

נוער משנה חיים בגבעתיים. יח''צ

הנוער בגבעתיים עושה זאת שוב – ובגדול