יום חמישי , יולי 9 2020
ראשי / סופגניות במילוי קרם

סופגניות במילוי קרם

מתכון חגיגי לחנוכה - עם השמרים של "מיה תעשיות מזון" הסופגניות יהיו רכות ותפוחות

סופגניות במילוי קרם. צילום ליאור אוחיון
סופגניות במילוי קרם. צילום ליאור אוחיון

להכנת בצק סופגניות:
1 ק"ג קמח לבן
50 גרם שמרים אינסטנט מיה תעשיות מזון
1 1/4 כוסות או 300 מ"ל חלב פושר
1/2 כוס או 100 גרם סוכר לבן
3 ביצים L
כפית תמצית וניל
1/2כפית גרידת לימון

שמרים יבשים אינסטנט של מיה. צילום: יח"צ
שמרים יבשים אינסטנט של מיה. צילום: יח"צ

  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "רמת גן" info@rgg-news.co.il


לטיגון:
1 1/2 ליטר שמן קנולה

לקישוט:
אבקת סוכר

למילוי:
ריבת תות, פודינג וניל או פודינג שוקולד

אופן הכנה:
מכינים את הבצק ומתפיחים: בקערת מיקסר שמים כחצי מכמות הקמח ומערבבים פנימה שמרים,
מוסיפים חלב, סוכר, ביצים, תמצי וניל וקליפת לימון ומעבדים דקה לקבלת תערובת אחידה ונוזלית. להוריד מהירות ולהוסיף תוך כדי את שארית הקמח.
מגבירים את מהירות המיקסר לבינונית וממשיכים לעבד 5 דקות נוספות, עד לקבלת בצק חלק ומבריק.
מכסים את פני הקערה בניילון נצמד ומתפיחים עד להכפלת הנפח.

כדורים!
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח מעט מאוד, ומגלגלים ממנו 30 כדורים בגודל ביצה.
מניחים על נייר אפייה משומן או על ריבועי נייר אפייה חתוכים. מכסים בניילון נצמד משומן בצד אחד, למניעת התייבשות כשהצד המשומן בצד של הבצק.
מחכים לתפיחה מחודשת.

בסיר רחב מחממים שמן לטיגון עמוק 160 מעלות. מטגנים את הסופגניות בערך 2 דקות מכל צד עד להשחמה.
מוציאים לנייר סופג, מקשטים באבקת סוכר וממלאים: מזריקים עם מזרק את המילוי, מה שבא לכם: ריבה פודינג וניל או שוקולד או מה שמתחשק.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

רישום זוגיות לתושבים

לראשונה בגבעתיים – אישור רישום זוגיות לתושבים