גת, אמנית עצמאית ומאיירת הפועלת בתחום הגרפיקה והאמנות. בספר שהוציאה "מעלה בתנועה" ובתערוכה מוצגים עשרות רישומי דיו במשיכות מכחול מינימליסטיות, המבטאים שילוב ייחודי בין רוח הספורט האולימפי ובין פסוקי התנ“ך באופן מפתיע ומרומם כאחד.
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ העירונית
במהלך המפגש איריס שיתפה על העשייה שלה, הסבירה על התערוכה החדשה שלה שמשלבת בין אמנות ובין אולימפיאדה, מניין קיבלה השראה ליצירות וסיפרה על תהליך יצירת ספרה החדש "מעלה בתנועה".

לאחר מכן התלמידים המשיכו לפעילות יצירה בהנחייתה של האמנית, בפעילות הילדים התנסו בציור חופשי על קנבס ובהשראת תערוכת הרישומים "מעלה בתנועה". הילדים היו מרותקים לאורך כל המפגש ושמחו על ההזדמנות להתנסות בציור חופשי.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il
