יום חמישי , נובמבר 6 2025

גבעתיים: כתום זה החינוך החדש

זו השנה החמישית שהיחידה לקיימות ואיכות הסביבה בעיריית גבעתיים מפעילה את התוכנית "חשיפה לכתום", אשר עוסקת בלימוד חווייתי של נושא הפרדת פסולת וצריכה נבונה לקהילת גני הילדים בגבעתיים: צוותים, ילדים והורים

סדנת נגרות
סדנת נגרות

עיריית גבעתיים מפעילה את התוכנית "חשיפה לכתום", אשר עוסקת בלימוד חווייתי של נושא הפרדת פסולת וצריכה נבונה לקהילת גני הילדים בגבעתיים: צוותים, ילדים והורים.


  הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ העירונית

רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו


בתכנית, אשר זכתה לפידבקים טובים מאוד מצד צוותי חינוך והורים, השתתפו עד כה כשישים גני חובה ברחבי העיר. בחלק מהגנים התכנית אף מופעלת כבר מספר שנים, בעקבות דרישות מצד הורים וצוותי החינוך.

בשנת הלימודים הנוכחית מושם דגש בתכנית על נושא של טיפול באריזות בכלל, ושל צריכה נבונה של חומרים בגן בפרט. התכנית גם כוללת הפעלות והצגות בגנים, יום שיא במרכז לחינוך סביבתי בחירייה בו נוטלים חלק הורים וילדים וסדנת אומן בנושא יצרנות בגן הילדים לטובת צוותי החינוך.

"אנחנו מאמינים שהנחלת ערכי חינוך לסביבה ולקיימות מתחילים מגיל צעיר, ובמסגרת האמונה הזו אנחנו פועלים לא רק לחינוך הילדים אלא גם להקניית כלים מעשיים לצוותי החינוך שבגנים", כך דברי מחזיק תיק איכות הסביבה עו"ד אביעד מנשה. "אנו נמשיך ונפעל בשיתוף פעולה הדוק ופורה עם מנהל החינוך בכל המסגרות החינוך האפשריות בעיר וזאת לשם הנחלת הערכים והכלים הכה חשובים בתקופה קריטית של התמודדות עם משבר האקלים".

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il

לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות
לקריאת כל התגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

לבנת ניזרי. בתמונה: זיוה שלום וסמדר מורס. צילום באדיבות המצולמות

הסכם הסטורי בסניף הליכוד גבעתיים

תפריט נגישות