יום שני , מאי 12 2025

מי מנסה לעצור את התחבורה הציבורית בשבת?

חברי מועצת העיר גבעתיים קיבלו מכתב התראה אחרונה לפני נקיטת צעדים משפטיים בעניין "הפעלה לא חוקית של תחבורה ציבורית בימי מנוחה". חבר מר"צ ניר קורן: "לא נירתע ולא ניבהל"

ניר קורן צילום תומר קרן
ניר קורן צילום תומר קרן

אתמול קיבלו כל חברי מועצת העיר גבעתיים מכתב התראה אחרונה לפני נקיטת צעדים משפטיים ממשרד עורכי הדין ‘מירון, בן-ציון ופריבס’, בעניין “הפעלה לא חוקית של תחבורה ציבורית בימי מנוחה”.

המכתב שנשלח לחברי המועצה
המכתב שנשלח לחברי המועצה

  הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ העירונית

רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו


במכתב, עליו חתומים עורכי הדין איתמר מירון ויצחק מירון, נטען בין היתר: “בתקופה האחרונה אנו עדים לניסיון גובר לעקוף את הוראות החוק ואת הסטטוס-קוו באמצעות אספקת תחבורה ציבורית בימי המנוחה במחלצות שונות ומשונות. כך, כפי שהתפרסם, מאז נובמבר 2019, פועלת עיריית גבעתיים בשיתוף עיריית תל אביב-יפו ועיריות נוספות להפעלת קו 705 לתל אביב במהלך השבת  כפי שנראה להלן, הפעלת הקווים שאושרה על ידי העירייה פסולה ואסורה. עצם קיומה גורם נזק הן במישור הציבורי-נורמטיבי והן במישור הנזיקי-כלכלי”.

יוזמי נעים בסופש
יוזמי נעים בסופש

במכתב צוין כי “בהתאם לעקרונות החיוב האישי בעיריות ורשויות מקומיות, האחריות על הנזקים הכלכליים שנגרמו כתוצאה מן ההחלטה מוטלת על כתפי חברי המועצה וכלל האחראים לאישורם וביצועם של הפעולות העוולתיות”.

חבר מר”צ ניר קורן לא מתרגש. “לא נירתע ולא ניבהל”, הוא אומר בשיחה עם “רמת גן גבעתיים ניוז”. “נמשיך לקדם תחבורה ציבורית בשבת ומי שזה לא טוב לו – יום טוב לו”.

התייעצת עם עורך דין לגבי המכתב?

“לא. אנחנו עדיין לא בשלב של הזמנה לבי משפט”.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il

לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות
לקריאת כל התגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

מבזק. צילום אילוסטרציה canva

רמת גן: רוכב אופנוע נפצע בינוני בתאונה ברחוב עוזיאל

תפריט נגישות