יום שלישי , אוקטובר 15 2019
ראשי / חידוש הרחבה העירונית של קניון גבעתיים

חידוש הרחבה העירונית של קניון גבעתיים

עיריית גבעתיים סיימה את עבודות הפיתוח לשיפוץ וחידוש הרחבה העירונית מול הקניון בגבעתיים שכללה משטחי ישיבה מודרניים, פרגולה, תאורה ופיתוח סביבתי נרחב.

קניון גבעתיים

מיקומה המרכזי של הרחבה ושטחה הרחב יחסית, הובילו את העירייה להחלטה להופכה לשטח מעוצב שיהווה מוקד משיכה לתושבים המיועד לישיבה בצוותא, לטיול ולמשחק.

העבודה נמשכה במספר שלבים במטרה להימנע מחסימה כוללת של הדרך ובכדי לאפשר מעבר לכניסה הראשית לקניון ולמדרגות העולות לפארק גבעתיים. בשלב הראשון כללו העבודות פירוק הבריכה הישנה והקמת משטחי ישיבה ומנוחה רחבים תחת עצי נוי וצל.

בשלב השני נבנתה פרגולה גדולה בשטח של כ- 560 מ"ר, עליה  כבר החלה לטפס צמחייה ססגונית שתיתן בעתיד צל לעוברים ולשבים. בנוסף לבניית הפרגולה, חודשה גם כלל הצמחייה והתווספו פריטי ריהוט רחוב, ספסלים, מתקני אופניים ואשפתונים.

כעת הסתיים שיפוץ הרחבה בהתקנת תאורת לדים חסכונית ומודרנית לטובת ציבור המגיעים לרחבה גם בשעות הערב והלילה.

ראש עיריית גבעתיים רן קוניק ציין כי לאחר שנים רבות בהם הרחבה ושער הכניסה לקניון היו מוזנחים ולא אפשרו ישיבה ומנוחה בימי השמש הרבים ולכן הרחבה לא נוצלה כמעט, אנו שמחים שהרחבה המחודשת תספק לתושבים מקום נעים, בו יוכלו ליהנות מצל וצמחייה ירוקה.

הרחבה תוכננה על ידי האדריכלים הגר ושחר צור מסטודיו "צורא", שנבחרו מתוך מספר משרדי אדריכלים שהתמודדו על הפרויקט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

IMG_20191014_133315

מי משמיץ את מנהל תיאטרון גבעתיים?