יום שני , יולי 14 2025

הלהיט של האמהות הצעירות

שיר זיו

"זה קרה גם לי! הפכתי לאימא. והתאהבתי. מיד התאהבתי בה. אני מאוהבת, מכורה, מסוממת, מעריצה שרופה של הבת הבכורה שלי, וגם של זו שהגיעה אחריה, אף שנשבעתי שעל גופתי אכנס שוב להיריון (שקרים שנשים בהיריון ולאחר לידה אומרות). אבל לא הכול היה קל. או כיף. או מהמם. לא הכול נראה כמו בתמונות ששורפות את הרשתות החברתיות. היה גם קשה, ומעייף, מתיש ומבלבל.

 רוב הזמן הרגשתי שזו פריבילגיה לגדל ילדה ולהחזיק עבודה במשרה מלאה. אז כתבתי על זה במדור שלי, "מכתבים לאיה", שפורסם במוסף "שישבת" של "ישראל היום" וכך גיליתי שאני לא לבד. שעוד אימהות, וגם אבות, מרגישים כמוני, שהם שמחים ועייפים, מאושרים ומותשים, חולים על הצאצאים שלהם ומשתוקקים בו זמנית שסבא וסבתא ייקחו אותם לאיזה 48 שעות. או ימים".
שיר זיו

הספר הזה עוסק בדילמות איתן מתמודדים הורים טריים מדי יום ביומו. הוא נועד להגיד, בפשטות, תירגעו. אתם לא לבד – ועל הדרך לתרום טיפ או שניים מניסיונה האישי של המחברת, שגילתה את האתגרים הכרוכים במלאכת גידול צאצאים.

שיר זיו היא אשת תקשורת, עיתונאית ומרצה. ילידת רמת השרון. מקיאה משבוע 6 ואילך. בעלת שני תארים אמיתיים, תעודת הוראה אחת ומאסטר במדעי הפחמימות. כיהנה כמבקרת הטלוויזיה של "ישראל היום" קרוב לעשר שנים. נשואה ואם לשתיים, חברת מועדון בכירה במקס סטוק.

הוצאת קוראים, 205 עמ', מחיר לצרכן:94 ₪
להשיג ברשתות ובחנויות הספרים.


רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il

לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות
לקריאת כל התגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

מבזק משטרה רמת גן ניוז

קבע איתה בדירתה, ריסס בפלפל ושדד: פוענח שוד אלים בתל אביב

תפריט נגישות