יום ראשון , יוני 8 2025

“איפה מענקי הקורונה שהבטיח ליברמן?”

בעקבות פניות רבות של בעלי עסקים המחכים למענקי הסיוע שהבטיח שר האוצר אביגדור ליברמן, פנתה מערכת רמת גן גבעתיים ניוז לעו"ד רועי כהן, נשיא להב (לשכת ארגוני העצמאים בישראל), שלא חסך בביקורת משר האוצר. "שכחו את העצמאים", אומר כהן

אביגדור ליברמן. צילום: דוברות משרד האוצר
אביגדור ליברמן. צילום: דוברות משרד האוצר

ב-28 בפברואר הציג שר האוצר אביגדור ליברמן במסיבת עיתונאים חגיגית תכנית סיוע לעסקים שנפגעו בחודשים ינואר-פברואר בשל גל האומיקרון. לפי התכנית, עסקים שנפגעו ומחזור העסקאות שלהם ירד ב-35% במהלך חודשים אלה, יהיו זכאים לקבל מהמדינה פיצוי. המתווה מיועד לעסקים עם מחזור שנתי של עד 60 מיליון שקליםיישום המתווה יהיה פשוט ובלי בירוקרטיה”, הבטיח ליברמן.

מאז ההבטחה עבר חודש ומענק לא נראה באופק. במערכת ‘אונו ניוז’ התקבלו עשרות תלונות מבעלי עסקים קטנים ובינוניים אשר מחכים למענק כמו אוויר לנשימה. בעקבות התלונות, פנינו לעו”ד רועי כהן, נשיא לשכת ארגוני העצמאים בישראל (להב), שלא חסך בביקורות מההתנהלות של שר האוצר.

רועי כהן נשיא להב צילום: אבשלום ששוני
רועי כהן נשיא להב צילום: אבשלום ששוני

“שכחו את העצמאים, זו מריחה של ליברמן”, אומר כהן. שר האוצר ליברמן הבטיח עוד ב-28 בפברואר רשת ביטחון סוציאלית לעצמאים. אנחנו כבר בסוף חודש מרץ, לקראת חג הפסח ואין שום רשת ביטחון סוציאלית, אין עדיין תשלום על ימי בידוד שנאלצו עצמאים ובני משפחותיהם לשהות. הכנסת יצאה לפגרה של חודשיים – והגל השישי של הקורונה כבר כאן. העיקר שאת ההודעה על החזר המענקים, רגע לפני חג הפסח, זכרו להוציא בזמן. מציאות הזויה ומנותקת”.

מערכת “רמת גן גבעתיים ניוז” פנתה למשרד האוצר בשאלה מתי ייכנסו המענקים, אך מדוברות המשרד נאמר לנו כרקע לסיפור כי הכנסת נמצאת כרגע בפגרה עד ה-08.05. לא נמסרה תגובה רשמית כלשהי.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il

לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות
לקריאת כל התגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

מבזק. צילום אילוסטרציה canva

רמת גן: ילד פונה במצב קשה לאחר שנחנק מגלעין דובדבן

תפריט נגישות