יום שני , יוני 9 2025

מאמינים לזה? האם עיריית רמת גן תבזבז 8 מיליון ש”ח על תערוכת פרחים?

חגיגות הפאר של הולדת העיר רמת גן עולה למשלמי המיסים כ- 20 מיליון ש"ח. האם ייתכן כי בישיבה סגורה של חברי הנהלת העיר אושרה עוד בקשה לתוספת תקציבית של 8 מיליון ש"ח עבור הטסת תערוכת פרחים לחגיגות בפארק הלאומי?, רחוק מעיני משלם המיסים. חלק מחברי הנהלת העיר מסתייגים מאוד מההוצאה הגדולה אך חוששים לצאת בגלוי מול ראש העיר

מזרקה ברמת גן
צילום רמת גן ניוז

האם 8 מיליון ש”ח מכספי הארנק של תושבי רמת גן “יבוזבזו” על תערוכת פרחים לחגיגות ה 102 של רמת גן? נשמע די מופרך ואפילו על גבול הפייק ניוז. אבל חלק מחברי הנהלת העיר אשר לקחו חלק בישיבה סגורה וסודית דיווחו על שהתרחש שם.
עו”ד אביהוא בן משה , חבר מועצת העיר ויושב ראש ועדת הביקורת פרסם לראשונה את הידיעה. על פי חלק מחברי הקואליציה התקיים דיון על בקשה לתוספת תקציבית של מיליוני שקלים מכספי משלם המיסים הרמת גני, חלק מחברי הקואליציה הסתייגו וחששו מהביקורת הציבורית, אחרים תמכו בה. במידה והנהלת העיר מבקשת תוספת תקציב, הדבר ייחשף לציבור בישיבת מועצת העיר. שם כאמור כבר הוחלט על השקעה של 20 מיליון ש”ח בחגיגות, הופעות, אוכל ושתייה, רגע לפני הבחירות. אז בזמן שחלק מהמשפחות הרמת גניות לא מצליחות לגמור את החודש ונאלצים לשלם ארנונה יקרה בכל חודש, העירייה מתכננת מופע יחסי ציבור אגדי.

כך פרסם עו”ד אביהוא בן משה , חבר מועצת העיר ויושב ראש ועדת הביקורת בדף הפייסבוק : הכסף שלנו נשרף!!! הנהלת העיר המדושנת והנהנתנית, החליטה בישיבתה האחרונה, להביא לעיר תערוכת פרחים ב- 8 מיליון שחלקראת חגיגות ה 102 לעיר. שומעים? תערוכת פרחים בפארק הלאומי ב 8 מיליון שח וזאת אחרי שבמקור ביקשו לתקצב את התערוכה ההזויה הזו ב 14 מיליון שח. כל תקציב חגיגות ה 102 לרמת גן נאמד בכ 20 מיליון שח וכרגע נדרשת תוספת לתקציב החגיגות שאושרה בהנהלת העיר על סך 8 מיליון שח  עבור פרחים. בשנה כלכלית כל כך קשה, שהמדד עולה מידי חודש לצד הריבית, ומשקי הבית כבר לא עומדים בנטל הכלכלי, עיריית רמת גן, בוחרת לשרוף מיליוני שקלים עבור תערוכת פרחים. מישהו השתגע בעיר הזו כאשר הוא מעדיף לקיים תערוכת פרחים ב  8 מילון שח במקום להעניק עזרה וסיוע למשפחות נזקקות ולמשפחות עובדות שלא גומרות את החודש. נהנתנים לכו הביתה!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il

לכתבה זו התפרסמו 9 תגובות
לקריאת כל התגובות

9 comments

  1. דיי זה פק בדיחה לא מצחיקה
    ראש העיר לא השתגע

  2. ורק לפני ימים ספורים פורסם אודות הקשיש ניצול השואה הנאלץ למכור פריטים משומשים מביתו כדי להתקיים… אטום וסתום !

  3. אלה כספי הציבור ואין לראש העיר וחבר מרעיו את הזכות לשרוףףףף כך את כספי הארנונה הגבוהים. עדיף שיושקעו בחינוך, צהרונים, המרת אינסוף הרמזורים בעיגולי תנועה ועוד אין סוף השקעות לטובת הציבור. נא החרימו את תערוכת הפרחים ואת החגיגות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

מבזק. צילום אילוסטרציה canva

רמת גן: ילד פונה במצב קשה לאחר שנחנק מגלעין דובדבן

תפריט נגישות