יום ראשון , יוני 8 2025

פני הרוע: למרות צו בית משפט – הקשיש עדיין נעול בביתו ברמת גן

מעקב - סיפורו של הקשיש בן 90 מרמת גן שוועד הבית חסם את המעלית לביתו ריגש עשרות אלפי רמת גנים. נכון להיום, וועד הבית מסרב לקבל את החלטת בית המשפט והמעלית עדיין נעולה והקשיש לכוד בביתו. עורכי הדין של משרד המשפטים - "מדובר במקרה חמור של אטימות לב כלפי קשיש" ראש העיר רמת גן - "סיפור הקשיש בן ה-90 והמעלית בר"ג הוא פייק ניוז"

עיצוב ללא שם
צילום - קנבה

לא להאמין כמה אטימות ורוע הלב של אנשים כלפי קשיש בן 90 – כפי שפרסמנו, הסיוע המשפטי של משרד המשפטים אשר מלווה את הקשיש, עתר לבית המשפט כנגד החלטת הוועד. בית המשפט החליט בתאריך 3.10.22 להוציא צו לחיבור המעלית לאלתר. אך וועד הבית ברחוב הדקלים ברמת גן ממשיך להתעקש בעמדתו ומסרב לאפשר לחברת המעליות לחבר את המעלית לקומה השלישית. נציגי וועד הבית טוענים כי הם מתכוונים לערער על החלטה  ובינתיים כלוא הקשיש בביתו ואינו יכול להתנייד.

צילום מסך 2022-10-13 112748
צילום מסך דף הפייסבוק ראש העיר ררמת גן

 

סיפור הקשיש שהתפרסם באתר N-12 וברמת גן ניוז עורר גל של אהדה ובקשה לסייע לקשיש, למעלה מ 20 אלף תושבי רמת גן צפו בכתבה וביקשו לסייע לקשיש שעדיין נעול בביתו שמצבו הבריאותי לא פשוט והכל בגלל סכסוך שכנים. נציגת וועד הבניין מסרבת לקבל את החלטת בית המשפט וטוענת כי לקשיש יש חובות נוספים והיא מסרבת לאשר לחברת המעליות לחבר אותה. “יש לו דירות ולא חסר לו כסף, הוא אפילו שוחה בקאנטרי” אמרה נציגת הוועד.  היועץ המשפטי של הוועד טוען כי הוא מתכוון אחרי החג לבקש מבית המשפט עיכוב ביצוע בכדי לערער על ההחלטה.
נציג חברת המעליות ברלינר  טוען – “אנחנו לא צד בעניין, במידה וועד הבית יבקש מאיתנו לחבר את המעלית נעשה זאת. למרות החלטת בית המשפט אנחנו מנועים לעשות זאת. במידה ובית המשפט יפנה אלינו צו, נבצע זאת”.
בתוך כל זה, כמובן, התרברב ראש העיר רמת גן, לצבור עוד כמה לייקים ופרסם כי סיפור המעלית והקשיש הוא פייק ניוז, נציגי משרד המשפטים של השר גדעון סער עדיין שוקלים כיצד להגיב לפרסום של מי שהיה ראש מטה הבחירות של סער, גורמים המעורים בפרטים – ” לא הבנו מאיפה הוא מפרסם את הדברים האלה, יש פסק דין של בית המשפט, הוא פוגע במשרד המשפטים”

 

https://youtube.com/shorts/_vIShJrR9RQ?feature=share

WhatsApp Image 2022-10-13 at 11.24.41 AM (1) WhatsApp Image 2022-10-13 at 11.24.41 AM

 

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il

לכתבה זו התפרסמו 23 תגובות
לקריאת כל התגובות

23 comments

  1. ככה זה שהערסים נכנסים לשכונות
    תשכירו דירות לאויבים וזה מה שתקבלו הרס טוטאלי בחיים

  2. אני מזועזעת מהאטימטת, אז מה אם יש לו נכס, למה לחסום מעלית מאדם בן 90, מגיע לו לשחות ולהנות ממה שנשאר לו מהחיים, הרבה רוע ועצוב לשמוע, אני מוכנה לשלם לוועד

  3. שאלה שעולה לי.אם לאיש יש הרבה כסף ויכול להרשות לעצמו לשלם ופשוט לא בא לו ,צריך לוותר לו בכלל הגיל?

    • לא מוותרים על התשלום אבל גם לא מונעים מאדם שעבד כל החיים ואולי לא יקוך מחר בבוקר לא להתנייד , מנהלים דברים בדרכים המקובלות וגם חוב לוועד בית כמה הוא כבר חייב להם

    • כל הסיפור הזה נשמע הזוי. מה עם שאר הדיירים שגרים בקומה שלישית גם הם לא יכולים להשתמש במעלית? וממתי ועד חוסם מעלית על חוב ולא מגיש תביעה פשוט כנגד החייב??

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

מבזק. צילום אילוסטרציה canva

רמת גן: ילד פונה במצב קשה לאחר שנחנק מגלעין דובדבן

תפריט נגישות