הכירו את חבר המועצה ליר לוי, הדור החדש בפוליטיקה של רמת גן
פרויקט מיוחד של רמת גן גבעתיים ניוז – הכירו את נבחרי הציבור שלנו

בגיל 23 בלבד, חבר המועצה הצעיר כבר מנהל את הפארק הלאומי, מוביל את תחום ההכנה לצה"ל וחולם להפוך את העיר למעצמת תרבות צעירה.
שאלון אישי עם חבר המועצה ליר לוי
היכרות אישית
פרטים אישיים שם/גיל? ליר לוי, 23.
כמה זמן הינך תושב/ת העיר? מלידה, 23 שנים.
כמה שנים במועצת העיר? קדנציה ראשונה, שנה.
תחביבים? כמה שזה נשמע קלישאתי – עשייה ציבורית, מת על זה, זאת התרופה הכי טובה לכל דבר, וגם אוהב לרוץ.
דמות פוליטית מקומית/ארצית שאתה מעריך ומדוע? ראש העיר, המודל שלי, מורה הדרך שלי, למדתי ולומד ממנו כל יום עוד דברים חדשים, כרמל הוא בית הספר של החיים.
מקום אהוב בעיר (פארק/גינה/עסק מיתולוגי/כל דבר אחר)? הפארק הלאומי, הבינלאומי, הפנינה של העיר שלנו, שזכיתי לקבל את האחריות ולכהן בקדנציה הזאת כיו״ר חברת הפארק הלאומי.
על תפקידי היום במועצה
מה תפקידך במועצת העיר? באילו וועדות אתה יושב? אני יו״ר דריקטוריון חברת הפארק הלאומי, מחזיק תיק החיילים והכנה לצהל, חבר ועדת תכנון ובנייה, חבר הנהלה בעמותת הספורט, בועדת לאיכות הסביבה, בועדת מכרזים ועוד.
שלושה נושאים שחשוב לך לקדם במהלך הקדנציה? את זה התחלתי עוד לפני שנבחרתי, וזכיתי להמשיך להוביל את זה – תחום הכנה לצה״ל, העלת אחוזי הגיוס, שדרוג ופיתוח בנושא, הקמנו לפני מספר חודשים אני וראש העיר מרכז ראשון בעיר להכנה לצה״ל, מקום מושקע ומדהים במרכז העיר.
לשים את רמת גן במקומות הראשונים בעיר מובילה לצעירים בחיי תרבות, לילה, אירועים וכו׳.
המשך תחזוק ושדרוג של הפנינה היפה בישראל – הפארק הלאומי- יש הרבה הפתעות בדרך.
פניות לתושב – באילו תחומים תושב העיר יכול לפנות אליך? האם ניתן להשיג אותך בנייד האישי?
הכי קל שיש, בווצסאפ, בטלפון, בפייס, באינסטגרם, בטיקטוק בכל מקום בכל זמן בכל שעה.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il