יום שני , יוני 9 2025

כתב העת של המרכז האקדמי למשפט ולעסקים בר”ג דורג במקום השלישי בעולם

המרכז האקדמי עקף את המוסדות האקדמיים המובילים בעולם כש"אוקספורד" ו"הרווארד" משתרכות אחריו

פרופ’ משה כהן אליה. צילום: לימור אהרון
פרופ' משה כהן אליה. צילום: לימור אהרון

הישג בינלאומי חסר תקדים למרכז האקדמי למשפט ולעסקים ברמת גן, כתב העת של הפקולטה למשפטים של המרכז דורג במקום השלישי בעולם בין כתבי העת לזכויות אדם על ידי הדירוג האמריקאי של כתבי העת המשפטיים לשנת 2020. מדובר בהישג חסר תקדים שכן, המגזין עקף את מוסדות הלימוד המפורסמים בעולם כמו הרווארד ואוקספורד והוא דורג שלישי באימפקט פקטור מבין למעלה מ-600 כתבי עת משפטיים שאינם אמריקאיים.

פרופ’ משה כהן אליה, נשיא המרכז האקדמי למשפט ולעסקים אמר כי “לפני כמעט 20 שנה, כשחזרתי מלא התלהבות ומרץ מפוסט דוקטורט בהרווארד, עלה לי רעיון להרים כנס בינלאומי בנושא איסור הפליה ורב תרבותיות. הרעיון של הכנס צמח לכתב עת בינלאומי בזכויות אדם, והנה היום 20 שנה לאחר מכן, כתב העת שלנו מדורג במקום ה-3 בעולם, אני רוצה להודות לפרופ’ גילה שטופלר, דיקנית הפקולטה למשפטים, שעורכת את כתב העת כבר משנת 2013. אנחנו מקווים שהצלחנו להביא קצת גאווה ומבטיחים להמשיך ולהציג את שמה של העיר רמת גן בבימות המשפט המרכזיות בעולם”.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il

לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות
לקריאת כל התגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

מבזק. צילום אילוסטרציה canva

רמת גן: ילד פונה במצב קשה לאחר שנחנק מגלעין דובדבן

תפריט נגישות