יום ראשון , דצמבר 8 2019
ראשי / מדורים / סודות מהמטבח / מתכון השבוע: קדירת אוסובוקו חגיגית

מתכון השבוע: קדירת אוסובוקו חגיגית

חורף? תלוי את מי שואלים. מתכון השבוע של איטליז גבעתיים נתחי אוסובוקו עסיסיים בבישול איטי עם קולורבי ופלפל אנגלי, מתכון משביע ומנחם לימות החורף החמים בישראל

צלע אוסובוקו בבישול איטי
צלע אוסובוקו בבישול איטי

רשימת המצרכים


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "רמת גן" info@www.rgg-news.co.il


2 קילו אוסובוקו

גזרים צבעוניים על קליפתם שטופים

ראש שום

בצל סגול על קליפתו שטוף וחצוי

2 שורש קולורבי חצויים

2 שורש פטרוזיליה חצויים

בטטה קוסביה (ארטישוק ירושלמי) על קליפתה שטופה

שומר חצוי

2 קולורבי חצויים

תפוז על קליפתו פרוס

8 משמשים

8 שזיפים יבשים

שקית ערמונים קלופים מוכנים לאכילה.

4 עלי דפנה

6 גרגירי פלפל אנגלי

מלח גס

פלפל גרוס

2 כוסות יין אדום

2 כפות רכז רימונים

2 כפות סילאן תמרים טבעי 100%

 

אופן ההכנה:

בסיר הכי גדול שיש לטגן חצי מנתחי האוסובוקו בשמן זית,

להוסיף את כל הירקות ולערבב, בינתיים להרתיח את החצי השני של הנתחים בסיר עם מים עד כיסוי.

להוסיף יין ואת כל שאר המרכיבים ולבסוף להוסיף את הנתחים המבושלים עם מי הבישול שלהם (אם צריך להוסיף מים תוסיפו).

להביא לרתיחה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.

לבשל כ-4-3 שעות

 

רוצים להכין? גשו לאיטליז גבעתיים
טלפון:  03-673-4153 | לדף הפייסבוק – לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

איטליז גבעתיים

מתכון השבוע – צלי בקר עם פטריות וערמונים