יום שלישי , מרץ 25 2025

פאפאסן בגבעתיים – מסתבר שלא צריך לטוס לתאילנד או ווייטנאם בשביל האוכל

גסטרו בר מקומי - באמצע רחוב כצלנסון בגבעתיים, סצינת מסעדות השף צוברות תאוצה. אין ספק שפאפאסן שינתה את חווית הבילוי בגבעתיים, וכיף שיש אלטרנטיבה שכזאת בלב העיר

כדורי האש בפאפאסן. צילום אנטולי מיכאלו
צילום אנטולי מיכאלו

שנתיים עברו מאז שמסעדת פאפאסן נפתחה בלב רחוב כצנלסון. לקחו לה אמנם כמה חודשים, אבל ככל שהזמן חלף והקהל המשיך לפקוד את המקום, אט אט שינתה המסעדה והתאימה את פניה עד שהחלו לענות להגדרת גסטרו בר מקומי; כזה שלא היה כמוהו בגבעתיים לפני – מקום שמציע אוכל אסייתי מעולה, בילוי לילי אולטימטיבי לצד חווית אלכוהול עשירה עם מבחר משקאות, בירות וקוקטיילים מפתיעים.
השירות הנעים, מבחר המנות והקוקטיילים המיוחדים, כל אלה משלימים חווית בילוי בין עם חברים וחברות, משפחה או לבילוי זוגי אינטימי. גם הישיבה בחוץ נעימה ומשכיחה את הרחוב הסואן הסמוך,
מעבר לכך, אם החורף קופץ לביקור או בא לכם לחוות את המקום גם בבית, מציעים במקום תפריט משלוחים מפנק שזמין בוולט ותוך זמן קצר כל הטעמים והריחות של אסיה יגיעו על לפתח ביתכם.

בין בעליו של המקום הייחודי הזה בגבעתיים ומי שמוביל את השפה הקולינרית של המקום הוא לא אחר מהשף משה בדישי, אחד מהדמויות שמובילות את הסצנה הקולינרית האסייתית בישראל וכעת הוא משיק במקום שלו תפריט חורף חדש וכשר.

משה בדישי. פאפאסן.
צילום אנטולי מיכאלו

בדישי שלמד את סודות הקולינריה האסייתית במסעותיו הרבים במזרח הרחוק, השקיע רבות בבניית התפריט במקום ועל מנת לבדל את המקום משאר המקומות האסייתיים בסביבה, יצר תפריט לא קלאסי, להיפך. התפריט במקום מחולק לקטגוריות עם שמות קלילים כמו ״צ׳ופ צ׳ופ״, שבתאילנדית זה (מהר מהר) לחלק הכולל בעיקרו מנות ראשונות כמו חלפינו פורי או סביצ׳ה תאילנדי; ״פוק פוק״, הכולל סלטים רעננים כמו יאם פלה פה מלה עם פומלה או צלעות תירס חריפות; לחמניות באנס מאודות ודמפלינג׳ס עם באן צ׳יקן קורנר או גיוזה אדממה; מנות מגריל הטנדורי כמו כרובית טנדורי, קוריאן ביף שיוצא על מחבת לוהטת, מנות ווק כמו פאפא נודלס, מי גורנג וכל אלה לצד מבחר סושי רחב, עשיר, מיוחד ונגיש במחיר עם רולים שלא דומים לאף מקום אחר גם בטעם, בטריות וגם בנראות.

תפריט אלכוהול רחב ועשיר בפאפאסן. צילום אנטולי מיכאלו
צילום אנטולי מיכאלו

״רצינו ליצור חווית בילוי שטרם נראתה כמוה בגבעתיים, והגיוון בתפריט, השירות, והחוויה בכללותה הצליחו ליצור את זה״ אומר בדישי. ״האתגר הוא גדול, אבל בכל ערב אנחנו רואים אנשים חדשים שרק מגלים את המקום, נהנים וממשיכים לחזור. כנראה שהצלחנו לענות על צורך שהיה נדרש בעיר.״

 ואכן קשה להתעלם מהתפריט המסקרן ומבחר המשקאות והקוקטיילים המעניינים שבמקום, כל אלה מאפשרים לכל מי שמבקר במקום להפוך אותו לבית קבוע. וכעת, כשהפכה המסעדה המקומית גם לכשרה, משיקים בה תפריט חורף חדש.

כדורי האש בפאפאסן. צילום אנטולי מיכאלו
צילום אנטולי מיכאלו

תוכלו להתחיל את הארוחה עם מנת ״כדורי אש״ חווייתית שמגיעה עם להבה בוערת לשולחן ומאפשרת לצלות את כדורי הסושי הטעימים, להמשיך עם סלט סום טאם חריף מפפאיה בוסר וצ׳ילי, נאמס ויאטמאי במילוי פרגית קצוצה ולעיקרית להזמין מנת פאד תאי עשירה או אינדי קארי מנחם שמתגלה כתבשיל קארי צהוב עם טופו או עוף בחלב קוקוס, דלעת צלויה ועוד דברים טעימים לצד אורז יסמין.

פאפאסן
כצלנסון 59, גבעתיים
טלפון להזמנות מקום: 03-7506070
למשלוחים, חפשו בוולט

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות
לקריאת כל התגובות

תגובה אחת

  1. אכן אחד הטובים, ושמח שלא צריך להגיע לתל אביב הפקוקה בשביל אוכל ברמה כזאת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

יום הקולנוע הישראלי. צילום אילוסטרציה canva

יום הקולנוע הישראלי: אילו סרטים יוקרנו ב-10 ש”ח ברמת גן וגבעתיים?

תפריט נגישות