במשטרת ישראל התקבלו שני דיווחים מאיתורן בתאריך 2/1/24 במהלך הלילה, על גניבת שני כלי רכב מרחובות מנורה וצפרירים בעיר גבעתיים.
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ העירונית
עפ”י המידע, הרכבים היו בנסיעה. שוטרי תחנת מודיעין הקימו מחסום בכביש 443, תוך שהחשוד ביצע פניית פרסה והמשיך בהימלטות. השוטרים דלקו אחר החשוד שנטש את הרכב והחל בהימלטות רגלית. במהלך סריקות, השוטרים איתרו את החשוד מסתתר בחניון ברח’ אדר בעיר מודיעין ועצרו אותו. בתוך כך, לוחמי יס”מ מחוז ת”א הקימו מחסום נוסף במחלף שפירים שבמהלכו הבחינו בחשוד הנוסף שגנב רכב ועצרו אותו.
החשודים הקטינים, תושבי שטחים, (14 משכם, 15 מסרה), הובאו לחקירה בתחנת גבעתיים שבסיומה נכלאו.
במסגרת החקירה שהתנהלה בתחנת גבעתיים, החשודים פרצו לרכבים ונמלטו עימם מהמקום. מעצרם של החשודים הוארך מעת לעת.
עם סיומה של החקירה, יח’ התביעות של משטרת מחוז ת”א, הגישה שני כתבי אישום נגד החשודים בגין כניסה או ישיבה בישראל שלא כחוק, גניבת רכב, נהיגה ללא הוצאת רישיון נהיגה מעולם וללא ביטוח, נהיגה פוחזת וכן בקשה למעצר עד תום ההליכים.
לרמת גן גבעתיים NEWS נודע כי השב”חים שוחררו בעסקת החטופים, זמן קצר לאחר מכן, נכנסו לישראל על מנת לגנוב כלי רכב ולהעבירם לשטחים. בחקירתם מסרו כי נכנסו לישראל על מנת ליידות אבנים על חיילי צה״ל.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il