שוב עתירה לבית המשפט נגד ראש העיר רמת גן – חשוף את יומני הפגישות עמותת הצלחה ועו”ד אלעד מן הגישו עתירה לבית המשפט לדרוש מראש העיר רמת גן שאמה לחשוף את יומן הפגישות שלו כמתחייב בחוק, כפי שעושים שרים, חברי כנסת וראשי ערים. שאמה בפוסט שפרסם בשנת 2018 – “אשתף עם הציבור את היומן ולוח הזמנים שלי. שקיפות היא מערכת חיסונית מעולה נגד שחיתות”.
שאמה כידוע נמצא בחופשה משפחתית פרטית בדובאי, אבל, כעת לראשונה, נחשפים חלק מיומני ראש העיר באתר עיריית רמת גן – ליומנים לחצו כאן
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il
במקום לבלות בנסיעות מיותרות ובהפנינגים למיניהם, שיקדיש כל שבוע יום להסתובב ברחובות עירו, ברגל, ולראות את כל הנפגעים והזוהמה….