זינוק בהתחלות בנייה ברמת גן

העיר נמצאת במקום החמישי בארץ בסך התחלות הבניה בשנה החולפת

דרור אוהב ציון מנכל ובעלים של חברת דרא שיווק נדלן צילום תומר שלום
דרור אוהב ציון מנכל ובעלים של חברת דרא שיווק נדלן צילום תומר שלום

על פי נתוני הלמ"ס לתקופה שבין יולי 2018 עד יוני 2019, רמת גן נמצאת במקום החמישי בארץ בסך התחלות הבניה, עם 1,686 דירות שהחלה בנייתן. נתון זה מהווה זינוק של 86% לעומת 907 דירות שבנייתן החלה בתקופה המקבילה בשנה הקודמת.

לדברי דרור אוהב ציון, מנכ"ל חברת דרא שיווק נדל"ן המשווקת מספר פרויקטים בעיר "הזינוק הזה הוא ככל הנראה תוצאה של פרויקטי התחדשות עירונית שאושרו בעבר לפני ההחלטה של עירית רמת גן לעצור את מתן האישורים לפרויקטים של התחדשות עירונית בעיר, ולכן אין ללמוד ממנו לגבי העתיד. לצערנו פרויקטים רבים תקועים כיום ללא אישורים לאחר שהושקעו על ידי יזמים כסף ומשאבים רבים בהחתמה של דיירים ובתכנון. במידה ולא יחודש מתן האישורים וקידום הפרויקטים על ידי העיריה, נראה ירידה בהתחלות בניה, יווצר מחסור דירות בעיר ובניינים רבים יוותרו ללא חיזוק וללא מיגון".

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות
לקריאת כל התגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

בשליחת תגובה אתה מאשר שהפרטים ישמשו לפרסום התגובה ולמענה במידת הצורך. מדיניות פרטיות

אולי יעניין אותך גם:

יום הכיפורים. צילום אילוסטרציה: Canva

יום כיפור תשפ"ז 2026: זמני כניסת ויציאת הצום ברמת גן וגבעתיים

תפריט נגישות