מתחם הסיטי של גבעתיים ממשיך לבסס את מעמדו כאבן שואבת לחברות הטכנולוגיה המובילות בישראל.
לידי "גבעתיים ניוז" נודע כי חברת הגיימינג הבינלאומית "מון אקטיב" (Moon Active) מהחברות המצליחות בענף, עוזבת את תל אביב ומעתיקה את משרדיה למגדל BEYOND השאפתני שנבנה בימים אלה בגבעתיים.
במסגרת עסקת ענק שנחתמה לאחרונה, שכרה מון אקטיב מקבוצת תדהר 11 קומות משרדים בשטח כולל של כ-22 אלף מ"ר, עם אופציה להרחבה עתידית של השטח ושל מספר הקומות. המעבר הרשמי של ענקית הגיימינג, המעסיקה מאות עובדים, מתוכנן לפי שעה לסוף שנת 2027.
מגדל BEYOND המתנשא לגובה של למעלה מ-300 מטרים, עתיד להיות גורד השחקים הגבוה ביותר במדינת ישראל, ומהווה את הנכס המניב המשמעותי ביותר של קבוצת תדהר הנמצא כיום בשלבי הקמה מתקדמים (בשווי מוערך של מעל מיליארד שקל).
ראש עיריית גבעתיים, רן קוניק, הביע שביעות רצון מהמהלך החשוב ובירך על הצטרפותה של החברה לתחומי העיר. בפוסט שפרסם ברשתות החברתיות כתב:
"בשורה מאוד טובה לגבעתיים. החברה תצטרף בין השאר למשרד עורכי הדין ״מיתר״ מהגדולים בארץ ולעוד חברות הייטק ששכרו שטחים במגדל שהוא נכון להיום הגבוה בארץ.
זהו פרוייקט הדגל של חברת תדהר, קומפלס שיכיל גם אולמות כנסים, מסעדות, בתי קפה, קונסרבטוריון עירוני והולמס פלייס חדש הכולל מגרשי ספורט ובריכת שחייה. לצד המגדל מוקם בימים אלו גם בנין ל-500 דירות קטנות להשכרה בלבד.
ברכות לחברת תדהר על סגירת העיסקה ולחברת מון אקטיב על המעבר לעיר הטובה בעולם".
להצטרפות לקבוצת העדכונים בזמן אמת >> רמת גן לחצו כאן, גבעתיים לחצו כאן.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il