יום שישי , נובמבר 7 2025

פגישה הפכה לסיוט: תקף, שדד באיומי סכין ואילץ למשוך אלפי שקלים

תושב רמת גן נעצר בחשד שתקף גבר בגבעתיים אותו הכיר באפליקצית היכרויות, גנב רכוש וצ'קים בשווי עשרות אלפי שקלים, ואיים על חייו. המשטרה חושפת: כתב אישום נוסף הוגש נגדו לאחרונה בגין מקרה דומה בתל אביב. הפרקליטות צפויה להגיש נגדו כתב אישום חמור בימים הקרובים

מבזק רמת גן גבעתיים
מבזק רמת גן גבעתיים. צילום אילוסטרציה canva

חוקרי משטרת גבעתיים עצרו לאחרונה תושב רמת גן בן 29, בחשד שביצע שוד אלים וסחיטה באיומים כלפי גבר בשנות ה-40 לחייו, לאחר שקבעו להיפגש בדירתו של הקורבן בגבעתיים דרך אפליקציית היכרויות.

החקירה החלה ב-28 ביולי, עם קבלת תלונה מהקורבן, אך האירוע עצמו התרחש כבר בחודש אפריל. על פי החשד, בתום המפגש החשוד תקף את הקורבן באמצעות אגרוף לפנים תוך שחנק אותו וגרר אותו לספה. החשוד נטל מהמטבח סכין תוך שהוא איים על חייו של הקורבן. החשוד גנב מביתו של הקורבן רכוש (2 פלאפונים, מעיל, מגבות ומטען), ו-17 צ'קים. עוד נמסר מהמשטרה כי בהמשך, החשוד לא הסתפק ולקח את הקורבן באיומים לארבעה כספומטים בשכונה ואילץ אותו למשוך עבורו כסף בסך של כ-5,000 ש"ח. החשוד איים על הקורבן שלא יעז לספר על מה שהיה לאף אחד- אחרת יסתבך, ונמלט מהמקום.

הסחיטה נמשכה גם לאחר מכן. בעלת דירה, לה העביר החשוד צ'קים גנובים, התקשרה לקורבן ושאלה אם ניתן לפדות אותם, כאשר לא ידעה כלל על האירוע. בשל החשש, הקורבן הסכים ונפדו 4 צ'קים בסך של כ-30,000 אלף ש"ח.

בעקבות חקירה מאומצת שכללה איסוף מגוון רחב של ממצאים וראיות, הצליחו חוקרי משטרת גבעתיים להתחקות אחר זהותו של החשוד, והוא נעצר ב-12 באוגוסט. מעצרו הוארך מעת לעת בבית משפט השלום בתל אביב.

מהחקירה עלה כי לא מדובר באירוע בודד. בחודש יולי האחרון הוגש נגד אותו חשוד כתב אישום על ידי יחידת התביעות של משטרת מחוז תל אביב, בגין אירוע נוסף בעל מאפיינים דומים שהתרחש בתל אביב.

ביום חמישי האחרון הוגשה הצהרת תובע נגד החשוד, ומעצרו הוארך עד ליום שני, 25 באוגוסט. בימים הקרובים, בכוונת הפרקליטות להגיש נגדו כתב אישום חמור בגין המקרה בגבעתיים ובקשה למעצרו עד תום ההליכים המשפטיים.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il

לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות
לקריאת כל התגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

חבר המועצה ליר לוי. צילום: סיעת ר"ג 1

חבר המועצה הצעיר בתולדות ר"ג, ליר לוי, מכריז: "רץ לראשות סניף הליכוד"

תפריט נגישות