יום שלישי , אפריל 16 2024

מתכון כתף טלה

עוד מתכון בשרי מאת אטליז גבעתיים והפעם: כיצד מכינים כתף טלה בתנור עם ירקות שורש ותבלינים, מתכון פשוט להכנה שמאגד בתוכו הרבה טעמים

כתף טלה

רשימת המצרכים:


רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו


כתף טלה כ-2.5 קילו

2 קולורבי חתוכים לרבעים

4 גזרים חתוכים לאורכם ולרוחבם

1 ראש שום שלם חתוך ל 2 חצאים

6 בצלי שלוט שלמים

שורש סלרי חתוך ל-2 חצאים

שורש פטרוזיליה חתוך לאורכו

8 שזיפים יבשים

2 כרישה חתוכות גס

1 שומר חתוך לשני חצאים

3 גבעולי טימין

מלח גס

פלפל גס

2 כפות סילאן

2 כפות רכז רימונים

2 כפות חרדל דיז’ון גרגירים

כוס יין אדום

חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה:

  1. מניחים בתבנית את הכתף, מסביבו מסדרים את הירקות
  2. מזלפים מעל שמן זית, מפזרים פלפל ומלח גס, בקערה
  3. מערבבים יין, סילאן, רכז רימונים וחרדל
  4. שופכים מעל הכתף ו”מעסים” מכל הכיוונים
  5. מניחים מעל הכתף את הטימין, עוטפים טוב בנייר כסף (אפשר ורצוי לשים את התבנית לילה במקרר)
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 150- מעלות ל-5 שעות.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il

לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות
לקריאת כל התגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

מטבח קטן. צילום אילוסטרציה canva

מינוס 13 אלף בשנה: קריסה במחירי שכר הדירה בגבעתיים

תפריט נגישות